hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kulcsszó
Munkaterület
Helyszín
Találatok száma: 31
International film production company in Budapest is looking for a self-motivated graphic designer with international design sensibilities.
favourite

2019-08-15
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
International film production company is looking for a self-motivated, enthusiastic, and positive individual for an entry-level assistant position.
favourite

2019-08-15
Marketing / Média > Produkciós munkák
Budapest
hirdetés
Ha úgy érzed szívesen lennél az ország 3. legnagyobb árbevételű ügynökségi csoportjánál grafikus, akkor merülj el a részletekben
favourite

2019-08-13
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
Csatlakozz a Hősök Tere Kezdeményezés csapatához, legyél te is önkéntesünk!
favourite

2019-08-13
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
A világ legnagyobb kommunikációs ügynökség hálózatának tagja (WPP) a Team Red Media integrált ügynökségi modelljében új kollégát keresünk!
favourite

2019-08-12
Marketing / Média > Médiatervezés, -vásárlás
Budapest
Televíziós műsorok, reklámok és online videók gyártásával foglalkozó budapesti cég, televíziós szerkesztőt keres.
favourite

2019-08-09
Marketing / Média > TV, rádió, kábel szerkesztés
Budapest
A VMLY&R nemzetközi reklámügynökség budapesti irodájába ART DIRECTORT keresünk!
favourite

2019-08-09
Marketing / Média > Egyéb
Budapest
A nemzetközi ügyfelekkel rendelkező, többszörösen díjnyertes VMLY&R reklámügynökség Account Managert keres.
favourite

2019-08-09
Marketing / Média > Értékesítés, account
Budapest
VMLY&R Reklámügynökség releváns szakmai tapasztalattal rendelkező DTP operátor/grafikus munkatársat keres.
favourite

2019-08-09
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
VMLY&R Creative Agency is looking for a copywriter.
favourite

2019-08-09
Marketing / Média > Egyéb
Budapest

Három pályázó közül választották ki a márkával korábban már együttműködő ügynökséget.

De a fesztivál az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül rászoruló gyerekek iskolakezdését is támogatja.

A Sundance TV kínálatában tűnik fel a magyar dokusorozat.

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés