hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kulcsszó
Munkaterület
Helyszín
Találatok száma: 32
Televíziós produkcióval kapcsolatos, adminisztratív, feladatkörökbe keressük leendő kollegáinkat.
favourite

2019-09-19
Marketing / Média > TV, rádió, kábel szerkesztés
Budapest
A világ legnagyobb kommunikációs ügynökség hálózatának tagja (WPP) a Team Red Media integrált ügynökségi modelljében új kollégát keresünk
favourite

2019-09-19
Marketing / Média > Médiatervezés, -vásárlás
Budapest
hirdetés
Ha kiemelkedően menedzselsz direkt és digitális marketing kampányokat, ráadásul állandóan azon jár az agyad, hogy miképp lehetne javítani a partnerein
favourite
Crome Communication
2019-09-18
Marketing / Média > Marketing és projectmanagement, üzletfejlesztés
Budapest
Képben vagy a legújabb kommunikációs és design trendekkel? Olyan pontos és precíz kollégát keresünk, aki szeretne díjakat nyerni és fejlődni.
favourite

2019-09-18
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
Ha 1-2 éves ügynökségi tapasztalatod során integrált kampányokban vettél részt, és akár kisebb projekteket önállóan menedzseltél, jelentkezz hozzánk!
favourite

2019-09-18
Marketing / Média > Értékesítés, account
Budapest
A vállalat és a Mercedes-Benz márka külvilág által érzékelt képének tudatos formálása. A PR Manager munkájának támogatása.
favourite

2019-09-17
Marketing / Média > Tanácsadás, PR
Budapest
A Freelusion 3D grafikust/animátort keres projekjeihez. Csatlakozz csapatunkhoz, ha szeretnél részt venni kimagasló nemzetközi show produkciókban!
favourite
Freelusion Kft.
2019-09-17
Marketing / Média > Grafika, kreatív
Budapest
Nézz be hozzánk, és ha el tudod képzelni velünk a mindennapjaidat, jelentkezz! www.poplart.hu
favourite

2019-09-17
Marketing / Média > Marketing és projectmanagement, üzletfejlesztés
Budapest
A saját területén piacvezető nemzetközi élelmiszer gyártó és forgalmazó vállalat HORECA és FMCG üzletágába Marketing asszisztens munkatársat keres
favourite
Segafredo Zanetti - Hungaria Kft.
2019-09-16
Marketing / Média > Marketing asszisztens
Budapest
We are looking for an excellent English speaker to work as an inside sales team member.
favourite
The Greypixel Workshop kft.
2019-09-13
Értékesítés > Telemarketing értékesítő
Budapest

Egyelőre csak az Egyesült Királyságot érinti a változás, de a cég a többi piacra is tervezi a kiterjesztését.

Szeptember óta már a magyar gyerekek is játszhatnak az új babákkal.

A sorozat a kerek évfordulóról egy tökéletesen összerakott kamuvideóval emlékezett meg.

A zenészlét pszichológiáját kutató professzor és norvég előadókat a világhírig segítő menedzser is a Budapest Showcase Hub vendége lesz.

Nyelvleckéknek álcázott kampányt indított a székesfehérvári sörfőzde, a Hübris, hogy bizonyítsák, mindenki megtanulhat sörül.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A MOST Fórum szeptember 26-i eseményén a híres testvérpárral, DTK-val, D. Tóth Andrással, valamint ismert szakértőkkel járunk utána, hogyan szolgálják a családi együttműködést a digitális eszközök és lehetőségek. Időpont: szeptember 26., 18.00 Helyszín: Magyar Telekom székház, Puskás konferenciate

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés