hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kulcsszó
Találatok száma: 19
DTP operátori vagy front-end webfejlesztői tapasztalattal munkahelyet keresek. Operátorként egy Xerox 560-at, Ricoh Pro C7200x-et hajtottam igába. Webes területen HTML5 és CSS3 alapú weboldalakat gyártok a grafikától a kódolásig. Nem ismeretlen a Joomla, de a Wordpress sem. A szabadkézi rajz és grafikai készség adott. Tudásom nem végleges, mert a munkám a hobbim is. Mondd, mit tudjak?
favourite

Restyánszki László tervezőgrafikus művész vagyok. 1998-ban diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán. 1994 óta felsőoktatási cégek arculatainak, kiadványainak tervezését végzem. 2005 óta vezető élelmiszeripari cégek termékfejlesztéseivel foglalkozom, valamint nemzetközi ipari cégek kiadványtervezéseit és kiviteleztetéseit végzem. 25 éves tapasztalatomat egy új szakmai lehetőségeket hordozó csapatban szeretném kamatoztatni. Várom szíves jelentkezését. Tel: +36-20-9368-581
favourite

hirdetés
Restyánszki László tervezőgrafikus művész vagyok. 1998-ban diplomáztam a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán. 1994 óta felsőoktatási cégek arculatainak, kiadványainak tervezését végzem. 2005 óta vezető élelmiszeripari cégek termékfejlesztéseivel foglalkozom, valamint nemzetközi ipari cégek kiadványtervezéseit és kiviteleztetéseit végzem. 25 éves tapasztalatomat egy új szakmai lehetőségeket hordozó csapatban szeretném kamatoztatni. Várom szíves jelentkezését. Restyánszki László
favourite

Sokéves PR-os tapasztalattal, nagy lendülettel és kreativitással bíró számlaképes szakember keresi projektjét, projektjeit. Ez elég tág így, de pont ennyire vagyok nyitott. Írj és figyelek. Főleg home office-ban gondolkodom.
favourite

Több éves gyakorlattal jelenleg állást keresek grafikusként, kiadványszerkesztőként,és 3D grafikusként, amit a Mesharray iskolában Maya Generalistként végeztem. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal. Portfólióim: --->ARTSTATION.COM/HBALAGE ------ email: multimediaszerkeszto@gmail.com --->WWW.HBMULTIMEDIA.HU
favourite

20 év tapasztalattal, 8 év ügynökségi múlttal, profi Adobe CC tudással (Ps, Ai, Id), After Effects és C4D ismerettel, szabadkézi rajztudással távmunkában ill. külsősként alkalmi vagy rendszeres megbízásokat vállalok. Tervezés, kiadványok, mutációk készítése, nyomdai előkészítés, POS eszközök, social media, 3d látványtervek, illusztrációk. Számlaképes vagyok. Referenciák: tfs.hu
favourite

Divat-, portré-, termék-, étel-, táj-, vagy egyéb fotók minőség ellenőrzését, retusálását és kompozitálását vállalom fotósok, fotóstúdiók, magazinok, webshopok részére. Számlaképes vagyok. Kérésre küldök referenciát. Ha érdeklődnél, kérlek, hogy ajánlatodat is írd meg. Köszönöm.
favourite

Szia! Kormos Csaba vagyok. Dizájban, online marketingben és vevőszerző weboldalak építésében tudok segíteni a vállalkozásodnak vagy az ügyfeleidnek. Az elmúlt 5 évben közel 70 vállalkozással dolgoztam együtt és több száz projektben vettem részt. Jelenleg számlaképes szabadúszóként számíthatsz rám arculattervezésben, teljes körű weboldal készítésben, hirdetések és print anyagok tervezésében, marketing megoldások kiépítésében, illetve egyéb grafikai támogatásban. Referenciám: www.kormoscsaba.hu
favourite

Releváns - kis- és nagy ügyfeleken szerzett - ügynökségi ügyfélkapcsolati és gyártóoldali tapasztalattal dreamwork-öm keresem :) Sales, jutalékos rendszerű ajánlat kivételével mindent szívesen meghallgatok, köszönöm!
favourite

Lelkes, a reklámok és az emberek iránt elkötelezett, operatív vezető, account és traffic tapasztalattal keresem új munkahelyem.
favourite

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés