hirdetés
hirdetés
hirdetés
Kulcsszó
Találatok száma: 22
Több éves tapasztalattal marketing-, reklám-, kreatív-, webszövegíró munkát vállalok. Ugyanezen, vagy más szövegek korrektúráját is elvégzem! Csak bejelentett, illetve szerződéses megbízás jöhet szóba! Forduljon hozzám bizalommal!
favourite

Amit ezen a területen tudni kell, azt tudom.+ online könyváruházak működtetése. 4 órában elvégzem, és leszámlázom. Jó lesz így?
favourite

hirdetés
Számlaképes (ÁFA mentes számla) szakember vállal grafikai tervezést és nyomdai elõkészítést (InDesign, Photoshop, PDF-ig), külsős és belsős munkát is, 10 év gyakorlattal (szerkesztőség, reklámügynökség, grafikai stúdió), saját munkaállomással (PC), belvárosi irodával (Madách tér). Mobil: 0630 46 57 1356
favourite

Több éve tevékenykedem kiemelkedő eredménnyel Online marketinggel. Számos stratégiát hajtottam végre, amely több millió forintos ár bevételt eredményezett. Eddigi eredményeim sikerét széleskörű tudásom biztosította (Social media platformok naprakész ismerete, PPC, Google AdWorsd (vizsga) SEO keresőoptimalizálás, webanalitikai széleskörű ismerete, értelmezése,reklámpszichológia érdeképődés, Kreatív szövegírás, PR cikkek írása,weblap karbantartás (wordpress, CRM)hírlevelezés - dm és e-dm kamányok
favourite

Több mint 5 éves szakmai tapasztalattal állást keresek! Multimédia fejlesztés, grafika, kiadványszerkesztés, film-fotó készítés, könyv-magazin tördelés... Sok oldalú szoftver alkalmazási ismeretem van. PS, IN, Quark, AI. Rendszergazdai munkákba is be tudok segíteni. Bármilyen lehetőség érdekel! Kérésre referencia munkákat illetve a saját weboldalam linkjét el tudom küldeni.
favourite

Webdesigner/Sitebuilder/Frontend fejlesztőként, több éves tapasztalattal (EV és alkalmazotti státusz), céget, vagy megbízót keresek. Elsősorban a távmunka jönne szóba, de az időnkénti személyes egyeztetés megoldható. Hosszú távú kapcsolat érdekelne, de az alkalmi megbízások sem jelentenek akadályt. Ismereteim címszavakban: HTML, CSS (Less/SASS), jQuery, Bootstrap, WordPress (psd->téma, pluginfejlesztés, stb). Referenciáim természetesen vannak, kérésre küldöm őket.
favourite

Több mint 100 éve a sütőporokat kis csomagokban árusították és a hátoldalukra recepteket nyomtattak, amiket később összegyűjtöttek és könyvként kiadtak, a könyvet úgy építették fel, hogy az alapoktól megtanítson a főzésre, jelenleg is ez a könyv az egyik legnépszerűbb receptkönyv a világon, August Oetker példája nagyszerűen bemutatja, hogy a tartalmak hogyan képesek egy márkáról információkat terjeszteni és arra is, hogy hogyan képesek a márka presztízsét növelni.
favourite

Külföldi művészdiplomával rendelkezem. Idáig illusztrációval, fotógrafikával, logók tervezésével foglalkoztam. Készítettem kiadványokat, vettem részt arculattervezésben. Utolsó munkahelyemen, számítógépes játékfelületek analóg és digitális tervezésével foglalkoztam.A rajzolt film és digitális animáció terén is szereztem tapasztalatokat Folyékonyan beszélek angolul és németül.Adobe csomag pipa.
favourite

DTP operátor, grafikus vagyok, 15 éve. Szabadúszóként munkát vállalok. iMac-en dolgozom. (InDesign, Photoshop, Illustrator)
favourite

Szövegíró vagyok. Tapasztalt és szenvedélyes.
favourite

hirdetés

A verseny célja, hogy díjazza az egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátóipari/hotel kommunikációt és márkamegjelenést. Nevezési határidő: 2018.06.29.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

hirdetés