hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kik a legkreatívabbak?

hirdetés

A 25 LEGKREATÍVABB MAGYAR LISTÁJA >>>

Hogyan választottunk?

Amikor arra kértük az olvasóinkat, hogy ők is küldjenek ajánlásokat a 25 legkreatívabb magyarra, nem gondoltuk volna, hogy a szerkesztőség és a közönség kreativitásról való gondolkodása ennyire egy irányba mutat majd. Ez számunkra azt jelzi, hogy az igazi kreativitás Magyarországon is jól látható, csak éppen igényeinkhez képest talán kisebb tere van a bemutatkozásra, mint máshol.

Érdemes kiemelni néhány kulcsszót a most bemutatott 25 magyar kreatív credójából: kísérlet, bátorság, teremtőerő, nyitottság és tanulás. Ezek ezerszer leírt, kimondott szavak, a most kiválasztottakat azonban az különbözteti meg másoktól, hogy számukra ezek a fogalmak a napi élet részei.

A kiválasztás kritériumai világosak voltak: saját területükön nemzetközi mércével is értékelhető teljesítményt kellett nyújtaniuk viszonylag hosszú ideje. Nagyon hosszú listával indítottunk, és sokszor hosszú vita volt után döntöttünk egy-egy emberről. És ez nagyon jó. Ameddig van 50-100 olyan magyar ember, akikről vitatkozhatunk, addig nincs ok aggodalomra. Ha pedig ezzel a listával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a kreativitást alkalmazó iparágak egy kicsit is jobban bízzanak a bátorságban és a teremtőerőben, akkor még jobban fogunk örülni. 

 

LISTA ITT >

 

(forrás: Kreatív)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Új betűtípust kapott az operációs rendszer, aminek a következő verziója már nem édességről kapja a nevét.

Egy cipősdobozba sűrítette az ikonikus pillanatokat a márka új reklámfilmje.

Célzott ajánlók segítik a könnyebb tájékozódást a megújult oldalon.

Az önirónián és mémeken szocializálódott Instagram generációt célozza a meki új kampánya.

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés